Spanische Bücher
 
 

Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Prova teòrica Temari i Test

 • Rojo, José Vicente ... [et al.]; 7 Editores; Riera Roca, Magalí, (aut.)
 • Ed. MAD
 • 1(27/02/2020)
 • 692 seiten; 23x17 cm
 • Sprache: Catalán
 • ISBN: 8414236103 ISBN-13: 9788414236109
 • Bindung: Rústica
 • Lieferzeit zwischen 20 und 25 Werktagen,  * Zahlung per Kreditkarte.
 • 36€ 34,2€ 
 
 

Encuadernación: Rústica

Manual per a la preparació de les prova teòrica per a laccés a places dAgent de la Guàrdia Urbana de l´Ajuntament de Barcelona.

En el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (05.02.2020) sespecifica:

7.1.1. Primera prova: Cultural i teòrica (obligatòria i eliminatòria)

Aquesta prova serà qualificada amb 24 punts, i quedaran eliminades les persones que no tinguin una puntuació igual o superior a 12 punts en la suma dels dos exercicis que es descriuen a continuació. Per tal que es realitzi la sumadels dos exercicis és imprescindible que la persona aspirant obtingui la puntuació mínima que sindica en cadascun dels exercicis.

a) Primer exercici: Cultural.

Té per objecte mesurar els coneixements de cultura general a un nivell concordant amb el títol acadèmic requerit per a aquesta convocatòria.

Consistirà en un qüestionari de preguntes tipus test (màxim de 50 preguntes), un 50% relatives a coneixements de cultura general i un 50% relatives a coneixements sobre lactualitat política, econòmica, social i cultural.

Serà considerat com a cultura general, als efectes daquesta convocatòria, aquells matèries i continguts impartits al llarg dels cursos que conformen l Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Serà considerat com actualitat política, econòmica, social i cultural als efectes daquesta convocatòria aquelles notícies publicades en mitjans de comunicació que succeeixin o hagin succeït en el termini dels 6 mesos anteriors comptats des de la data de publicació de la present convocatòria al DOGC.

Cada pregunta tindrà quatre alternatives de resposta de les quals només una serà correcta. Totes les respostes correctes tindran el mateix valor, les preguntes no contestades no restaran i les respostes errònies descomptaran 1/4 part del valor duna resposta correcta.

Aquest exercici serà qualificat de 0 a 12 punts. Quedaran eliminades les persones que no tinguin una puntuació igual o superior a 4 punts, i per tant ja no es puntuarà el segon exercici.

b) Segon exercici: Teòric.

Consistirà en contestar, en un període màxim duna hora, un qüestionari de preguntes tipus test (màxim 75 preguntes) relaciones amb el temari que figura a lannex 2.

Cada pregunta tindrà quatre alternatives de resposta de les quals només una serà correcta. Totes les respostes correctes tindran el mateix valor, les preguntes no contestades no restaran i les respostes errònies descomptaran 1/4 part del valor duna resposta correcta.

Aquest exercici serà qualificat de 0 a 12 punts. Quedaran eliminades les persones que no tinguin una puntuació igual o superior a 4 punts.

Les persones aspirants tindran un termini de cinc dies naturals, comptadors des del dia següent a la data de publicació del solucionari de la prova, per tal de formular les al·legacions que considerin oportunes.

Les al·legacions shauran de realitzar per escrit mitjançant instància presentada en alguna de les oficines datenció al ciutadà (OAC) de lAjuntament de Barcelona que apareixen relacionades a lannex 5.

Així, incloem en aquest llibre els 15 temes que componen el programa oficial daquesta prova, juntament amb 15 bateries de preguntes de tipus test referides a cadascun dells.

Esperem que li sigui de gran ajuda.


 

Andere Kunden, die Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Prova teòrica Temari i Test , kauften, kauften auch:

Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Prova de cultura

Agents De La Guàrdia Urbana De Lajuntament De Barcelona. Prova De Cultura

 • 442 seiten
 • 31€  29,45
 • Cada any, sobretot en els primers mesos, es publiquen moltíssimes ofertes públiques en els diferents butlletins oficials de les nostres Administracions, que, posteriorment, esdevenen convocatòries per accedir a treballar a la Funci&oa
Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Tests aptitudinals, proves de personalitat i de competències i lentrevista

Agents De La Guàrdia Urbana De Lajuntament De Barcelona. Tests Aptitudinals, Proves De Personalitat I De Competències I Lentrevista

 • 400 seiten
 • 29€  27,55
 • Manual per a la preparació de les proves psicotècniques per a laccés a places dAgent de la Guàrdia Urbana de l´Ajuntament de Barcelona.
Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Prova de coneixements de llengua anglesa

Agents De La Guàrdia Urbana De Lajuntament De Barcelona. Prova De Coneixements De Llengua Anglesa

 • 290 seiten
 • 20€  19
 • Aquest llibre està dirigit a la preparació de lexercici voluntari didioma (anglès) que forma part del procés de selecció dels aspirants a les places dagent de la Guàrdia Urbana de lAjuntament de Barcelona, segons
Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Proves físiques

Agents De La Guàrdia Urbana De Lajuntament De Barcelona. Proves Físiques

 • 206 seiten
 • 18€  17,1
 • Aquest llibre està dirigit a preparar les proves físiques per a accedir a lingrés en la categoria d´agent de la Guàrdia Urbana de l´Ajuntament de Barcelona, publicada en el DOGC núm. 8067, de 19 de febrer de
 
 
 
 

Andere Bücher Rojo, José Vicente ... [et al.]:

 
 
 
 
 
 

 

Suche: Titel, Autor, ISBN...