Spanische Bücher
 
 

Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Tests aptitudinals, proves de personalitat i de competències i lentrevista

 • 7 Editores ... [et al.], (aut.)
 • Ed. MAD
 • 1(04/03/2020)
 • 400 seiten; 23x17 cm
 • Sprache: Catalán
 • ISBN: 8414236111 ISBN-13: 9788414236116
 • Bindung: Rústica
 • Artikel nicht auf Lager Ähnliche Bücher anzeigen

   E-Mail erhalten sobald dieser Artikel verfügbar ist
 
 

Encuadernación: Rústica

Manual per a la preparació de les proves psicotècniques per a laccés a places dAgent de la Guàrdia Urbana de l´Ajuntament de Barcelona.

En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 8067 (19/02/2020)sespecifica:

7.1.2. Segona prova: Tests aptitudinals (obligatòria i eliminatòria)

Consisteix en ladministració de tres tests adreçats a la valoració de les capacitats intel·lectuals i els procesos de raonament de les persones aspirants. Aquests tests valoraran laptitud verbal, numèrica i el raonament abstracte, respectivament. Les proves aplicades estan formades per tests objectius que compleixen els requisits de validesa i fiabilitat i han estat baremades, estandarditzades i tipificades en una àmplia mostra de població que permet garantir la confiança en els resultats obtinguts.

El sistema de puntuació tindrà una distribució del 40 % en laptitud verbal, 20 % en la numèrica i 40 % en el raonament abstracte, que representa la valoració de la importància relativa de cada factor i de cada test en la puntuació final. Cadascun daquests exercicis serà valorat de 0 a 10 punts i després, la nota obtinguda es transformarà dacord amb els percentatges indicats en aquest paràgraf.

Aquesta prova tindrà caràcter eliminatori i es qualificarà fins a 10 punts. La puntuació mínima per superar-la serà de 5 punts.

(...)

7.1.6. Sisena prova: Proves de personalitat i de competències (obligatòria i eliminatòria)

Les persones aspirants que hagin superat les quatre proves anteriors, seran ordenades de major a menor puntuació a partir de la nota que resulti del sumatori de les proves puntuables. Un cop ordenades, només passaran a la 6a prova les 600 persones aspirants millor classificades. En cas dempat a la posició 600, passaran a la 5a prova totes aquelles persones empatades en aquesta posició.

Aquesta prova consistirà en la realització de tres qüestionaris i una entrevista que mesuraran els trets de personalitats bàsics, els trets clínics de la persona aspirant, la seva adaptació personal i social a lentorn i el seu grau dadequació al següent perfil competencial: habilitats socials, transmissió dinformació, solució de problemes, interès i iniciativa, responsabilitat, flexibilitat i polivalència, dedicació, capacitat tècnica i autocontrol i resistència a la pressió.

Els qüestionaris que sadministraran són: Un de competències professionals, un de trets de personalitat i un de trets clínics. Realitzats els qüestionaris, els elements explorats en aquests sintegraran i es contrastaran en la posterior entrevista per determinar ladequació de la persona aspirant al perfil competencial exposat en aquestes bases.

Cada una de les competències avaluades serà valorada amb 0 punts, 1 punt o 2 punts. Per tal de superar la prova la persona aspirant haurà de complir dos requisits:

Obtenir una puntuació superior a 0 punts en totes les competències.

Obtenir una puntuació igual a 2 punts en tres o més competències.

Aquesta prova és obligatòria i tindrà caràcter eliminatori, les persones aspirants seran qualificades com a aptes o no aptes, quedant aquestes últimes excloses del procés selectiu.

En aquest volum trobarà més de 50 qüestionaris dirigits a avaluar les seves aptituds, així com informació interessant i profitosa sobre les diferents proves: lentrevista i els qüestionaris de personalitat i actituds laborals.

Per afrontar amb garanties dèxit aquestes proves, li mostrarem en aquesta obra quines àrees les avaluen, quants tipus de proves hi ha i com es resolen en el menor temps possible.

Esperem que li sigui de gran ajuda.


 

Andere Kunden, die Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Tests aptitudinals, proves de personalitat i de competències i lentrevista , kauften, kauften auch:

Temari Guardia Urbana Ajuntament de Barcelona

Temari Guardia Urbana Ajuntament De Barcelona

 • 508 seiten
 • 34€  32,3
 • Surt al carrer la nova edició del Temari per a la preparació de la primera preva d´accés al cos de la de la Guàrdia Urbana de l´Ajuntament de Barcelona, que inclou els 15 temes del temari oficial, publicat juntament
Temari Cultura general Guàrdia Urbana Ajuntament de Barcelona

Temari Cultura General Guàrdia Urbana Ajuntament De Barcelona

 • 364 seiten
 • 29€  27,55
 • Surt al carrer una nova edició del Temari per a la preparació de la subprova de Cultura general corresponent a la primera prova d’accés al cos de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona, d"acord amb la convocat
Qüestionaris Guàrdia Urbana Ajuntament de Barcelona

Qüestionaris Guàrdia Urbana Ajuntament De Barcelona

 • 622 seiten
 • 37€  35,15
 • Aquest volum pràctic de qüestionaris té per finalitat la preparació dels dos exercicis de la primera prova, cultural i teòrica, del procés selectiu d"accés al cos de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntam
Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Prova de cultura

Agents De La Guàrdia Urbana De Lajuntament De Barcelona. Prova De Cultura

 • 442 seiten
 • 31€  29,45
 • Cada any, sobretot en els primers mesos, es publiquen moltíssimes ofertes públiques en els diferents butlletins oficials de les nostres Administracions, que, posteriorment, esdevenen convocatòries per accedir a treballar a la Funci&oa
 
 
 
 
 

 

Suche: Titel, Autor, ISBN...