Spanische Bücher
 
 

Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Tests aptitudinals, proves de personalitat i de competències i lentrevista

 • 7 Editores ... [et al.], (aut.)
 • Ed. MAD
 • 1(04/03/2020)
 • 400 seiten; 23x17 cm
 • Sprache: Catalán
 • ISBN: 8414236111 ISBN-13: 9788414236116
 • Bindung: Rústica
 • Lieferzeit zwischen 20 und 25 Werktagen,  * Zahlung per Kreditkarte.
 • 29€ 27,55€ 
 
 

Encuadernación: Rústica

Manual per a la preparació de les proves psicotècniques per a laccés a places dAgent de la Guàrdia Urbana de l´Ajuntament de Barcelona.

En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 8067 (19/02/2020)sespecifica:

7.1.2. Segona prova: Tests aptitudinals (obligatòria i eliminatòria)

Consisteix en ladministració de tres tests adreçats a la valoració de les capacitats intel·lectuals i els procesos de raonament de les persones aspirants. Aquests tests valoraran laptitud verbal, numèrica i el raonament abstracte, respectivament. Les proves aplicades estan formades per tests objectius que compleixen els requisits de validesa i fiabilitat i han estat baremades, estandarditzades i tipificades en una àmplia mostra de població que permet garantir la confiança en els resultats obtinguts.

El sistema de puntuació tindrà una distribució del 40 % en laptitud verbal, 20 % en la numèrica i 40 % en el raonament abstracte, que representa la valoració de la importància relativa de cada factor i de cada test en la puntuació final. Cadascun daquests exercicis serà valorat de 0 a 10 punts i després, la nota obtinguda es transformarà dacord amb els percentatges indicats en aquest paràgraf.

Aquesta prova tindrà caràcter eliminatori i es qualificarà fins a 10 punts. La puntuació mínima per superar-la serà de 5 punts.

(...)

7.1.6. Sisena prova: Proves de personalitat i de competències (obligatòria i eliminatòria)

Les persones aspirants que hagin superat les quatre proves anteriors, seran ordenades de major a menor puntuació a partir de la nota que resulti del sumatori de les proves puntuables. Un cop ordenades, només passaran a la 6a prova les 600 persones aspirants millor classificades. En cas dempat a la posició 600, passaran a la 5a prova totes aquelles persones empatades en aquesta posició.

Aquesta prova consistirà en la realització de tres qüestionaris i una entrevista que mesuraran els trets de personalitats bàsics, els trets clínics de la persona aspirant, la seva adaptació personal i social a lentorn i el seu grau dadequació al següent perfil competencial: habilitats socials, transmissió dinformació, solució de problemes, interès i iniciativa, responsabilitat, flexibilitat i polivalència, dedicació, capacitat tècnica i autocontrol i resistència a la pressió.

Els qüestionaris que sadministraran són: Un de competències professionals, un de trets de personalitat i un de trets clínics. Realitzats els qüestionaris, els elements explorats en aquests sintegraran i es contrastaran en la posterior entrevista per determinar ladequació de la persona aspirant al perfil competencial exposat en aquestes bases.

Cada una de les competències avaluades serà valorada amb 0 punts, 1 punt o 2 punts. Per tal de superar la prova la persona aspirant haurà de complir dos requisits:

Obtenir una puntuació superior a 0 punts en totes les competències.

Obtenir una puntuació igual a 2 punts en tres o més competències.

Aquesta prova és obligatòria i tindrà caràcter eliminatori, les persones aspirants seran qualificades com a aptes o no aptes, quedant aquestes últimes excloses del procés selectiu.

En aquest volum trobarà més de 50 qüestionaris dirigits a avaluar les seves aptituds, així com informació interessant i profitosa sobre les diferents proves: lentrevista i els qüestionaris de personalitat i actituds laborals.

Per afrontar amb garanties dèxit aquestes proves, li mostrarem en aquesta obra quines àrees les avaluen, quants tipus de proves hi ha i com es resolen en el menor temps possible.

Esperem que li sigui de gran ajuda.


 

Andere Kunden, die Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Tests aptitudinals, proves de personalitat i de competències i lentrevista , kauften, kauften auch:

Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Prova teòrica Temari i Test

Agents De La Guàrdia Urbana De Lajuntament De Barcelona. Prova Teòrica Temari I Test

 • 692 seiten
 • 36€  34,2
 • Manual per a la preparació de les prova teòrica per a laccés a places dAgent de la Guàrdia Urbana de l´Ajuntament de Barcelona.
Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Prova de cultura

Agents De La Guàrdia Urbana De Lajuntament De Barcelona. Prova De Cultura

 • 442 seiten
 • 31€  29,45
 • Cada any, sobretot en els primers mesos, es publiquen moltíssimes ofertes públiques en els diferents butlletins oficials de les nostres Administracions, que, posteriorment, esdevenen convocatòries per accedir a treballar a la Funci&oa
Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Proves físiques

Agents De La Guàrdia Urbana De Lajuntament De Barcelona. Proves Físiques

 • 206 seiten
 • 18€  17,1
 • Aquest llibre està dirigit a preparar les proves físiques per a accedir a lingrés en la categoria d´agent de la Guàrdia Urbana de l´Ajuntament de Barcelona, publicada en el DOGC núm. 8067, de 19 de febrer de
Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Prova de coneixements de llengua anglesa

Agents De La Guàrdia Urbana De Lajuntament De Barcelona. Prova De Coneixements De Llengua Anglesa

 • 290 seiten
 • 20€  19
 • Aquest llibre està dirigit a la preparació de lexercici voluntari didioma (anglès) que forma part del procés de selecció dels aspirants a les places dagent de la Guàrdia Urbana de lAjuntament de Barcelona, segons
 
 
 
 
 

 

Suche: Titel, Autor, ISBN...