Spanische Bücher
 
 

Programa de Pràctiques de Simulació

  • Flor Pérez, Pilar; Aradilla Herrero, Amor; Antonin Martín, Montserrat; Fernández Narváez, Pilar, (aut.)
  • Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona
  • 1ª ed., 1ª imp.(2008)
  • 56 seiten; 23x16 cm
  • Sprache: Catal├ín
  • ISBN: 8449025265 ISBN-13: 9788449025266
  • Bindung: Rústica
  • Lieferzeit zwischen 20 und 25 Werktagen,  * Zahlung per Kreditkarte.
  • 7€ 6,65€ 
 
 

El llibre recull l’experiència de l’equip docent de l’Escola Universitària d’Infermeria «Gimbernat» en el disseny i l’aplicació del Programa de Pràctiques de Simulació que han de seguir els estudiants de la titulació amb l’objectiu de desenvolupar les habilitats, les actituds i els coneixements necessaris per incorporar i completar amb èxit les pràctiques clíniques. Acompanyar l’estudiant en aquest procés d’aprenentatge requereix, entre altres qüestions, establir uns criteris previs i consensuats que es recullen, a tall de guia docent, en aquest document, que inclou les competències que cal desenvolupar, l’estructura del programa, la metodologia utilitzada i els elements que conformen l’avaluació. Així mateix, cal destacar que aquesta guia metodològica se circumscriu al desenvolupament del projecte formatiu que s’està portant a terme a l’Escola Universitària d’Infermeria «Gimbernat» de manera pionera a Catalunya, amb l’objectiu d’adaptar els estudis a les directrius de l’Espai Europeu d’Educació Superior en el marc del Pla Pilot del Departament d’Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

Pilar Fernández Narváez. Coordinadora de l’Àrea d’Infermeria Medicoquirúrgica de l’Adult de l’Escola Universitària d’Infermeria «Gimbernat». Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Montserrat Antonín Martín. Coordinadora de Titulació de l’Escola Universitària d’Infermeria «Gimbernat». Diplomada en Infermeria i llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Gestió i Administració de Serveis de Salut per la Universitat de Barcelona.

Amor Aradilla Herrero. Coordinadora de l’Àrea d’Infermeria Comunitària de l’Escola Universitària d’Infermeria «Gimbernat». Diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Pilar Flor Pérez. Cap d’estudis de l’Escola Universitària d’Infermeria «Gimbernat». Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les autores formen part de la Comissió per a l’Adaptació de la Titulació d’Infermeria a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) dins del Pla Pilot del Departament d’Educació i Universitats (DEU) de la Generalitat de Catalunya.


 

 

Suche: Titel, Autor, ISBN...